Световният шампион на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа

...
Световният шампион на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Ей Джей проплака: Световните медии не ме уважават!

Световният първенец на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа проплака, че не получава нужното внимание от международните медии.

“Миналата година беше сложен миг в кариерата ми. Като английски боксьори, ание в никакъв случай не получавам нужното почитание от международните медии, които до известна степен се ръководят от САЩАмериканците си се грижат за американците. Така че, когато загубиш… премаш предизвикването, задачата е да спечелиш на 100%”, съобщи той.

Джошуа почувствал, че е изцяло отписан след шокиращото си проваляне от Анди Руис-младши през юни 2019 година. Тогава Ей Джей беше посъветван от мнозина да се откаже от неотложен реванш, само че той упражни правото си и изиска подобен.

Втория път, през декември 2019 година, Антъни господства над Руис и съдиите единомислещо му присъждат успеха в 12-рундовата борба.

“Чувствах го и към момента настоявам, че всички ме бяха отписали. Казваха ми, че би трябвало да съм вманиачен, да се кача на кръга за този реванш. Подобни неща говореха и някои от моите идоли. Аз обаче знаех, че най-хубавото нещо, което можех да направя в Саудитска Арабия, е да потвърдя на себе си, че без значение от това какво приказват моите идоли или специалистите, никой не може да върви против вътрешното ми чувство. Ето за какво в края на дуела има клип, където Еди скача, мениджърът ми Фреди също скача, а аз някак си заставам там. Спомням си, когато споделих, че когато печеля “всички би трябвало да ми се поклонят”. Така това беше моят императорски миг.”

Той също по този начин разкри, че съумява да поддържа форма по време на карантината, до момента в който се приготвя за мача си против Кубрат Пулев, само че също по този начин употребява почивката, с цел да прекара време със фамилията си.
" Въпреки че има голям негативен резултат от протичащото се, позитивното, което би трябвало да вземете от него, е времето, прекарано със фамилията. И по този начин, с изключение на ежедневната блъсканица и тренировките, времето със фамилията стана мой приоритет ", приключи Антъни Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР