Световният шампион Макс Верстапен завърши с трето време втората свободна

...
Световният шампион Макс Верстапен завърши с трето време втората свободна
Коментари Харесай

Верстапен остана недоволен от работата с гумите

Световният първенец Макс Верстапен приключи с трето време втората свободна подготовка за Гран При на Австралия през днешния ден в Мелбърн, само че призна, че не е удовлетворен от свършеното от него и отбора през двете сесии.

„ Определено, през днешния ден трасето не предложи най-хубавите условия, автомобилът ни нямаше задоволително сцепление, а асфалтът беше доста хлъзгав – изясни Макс. – Оказа се доста мъчно да накараме гумите да проработят и поради по този начин и не успяхме да създадем бързи обиколки, в които да натискаме по-сериозно. ”

Макс се оплака, че поради спиранията поради произшествия и казуса с GPS системата на пистата, той по този начин и не е съумял да влезе в ритъма на пилотиране, който е преследвал.
 Алонсо най-бърз в дъждовната втора подготовка в Мелбърн Алонсо най-бърз в дъждовната втора подготовка в Мелбърн
„ В момента е мъчно да кажем какво ще е държанието на колата ни на тази писта, тъй като по този начин и не успяхме да вземем максимума от гумите – добави Верстапен. – Тепърва ще проучваме данните от телеметрията, с цел да забележим какво можем да създадем на следващия ден. ”
 Верстапен пред Хамилтън и Перес в първата подготовка в Австралия Верстапен пред Хамилтън и Перес в първата подготовка в Австралия
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР