Световният шампион - Люис Хамилтън сподели първите си впечатления след

...
Световният шампион - Люис Хамилтън сподели първите си впечатления след
Коментари Харесай

Отзиви след квалификацията за Гран При на Абу Даби

Световният първенец - Люис Хамилтън показа първите си усещания след извоюваната подготовка за Гран При на Абу Даби:

"Толкова дълго време чакам тази първа позиция, от втората половина от сезона. Постоянно се опитваме да подобряваме представянето си. Всички наши съперници обаче се оправят доста добре и ние продължаваме да се фокусираме върху нашата работа. Вчера представянето ни не бе доста солидно. Днес обаче успяхме да се фокусираме оптимално и всичко подредихме по най-хубавия метод. Инженерите свършиха отлично своята работа, механиците също. Имаме невероятна аудитория. Всеки път, когато пристигам тук като че ли ме посрещат с още повече обич. В Абу Даби има доста британци. Много ви благодаря.

Никога не се предаваме. Имаме още капацитет за развиване. Цялата година бе доста показателна за нашата работа и доста благодаря на всички. Аз персонално израснах доста тази година.

Мисля че този уикенд ще сме в по-добра позиция. Очевидно Макс продължава да работи доста добре, само че аз чакам с неспокойствие борбата с него ", показа първенецът.

Съотборникът му - Валтери Ботас добави:

"Много мощен ден за тима като цяло. Не успяхме обаче да подредим всичко в нашата половина на тима. Не се усещах толкоз добре колкото през вчерашния ден с колата ми. Имах малко повече компликации с парзалянето на колата. Люис съумя да направи нужните усъвършенствания по отношение на през вчерашния ден и направи бързите обиколки, когато трябваше беше по-бърз от нас. Аз на следващия ден ще пускам финален, само че ще се боря до края на надпреварата. Мисля че мога да стигна до подиума. Колата ни е доста добра. Знаем, че неделните дни са по-добри от съботните. Ще дам всичко от себе си ", съобщи финландецът.

Макс Верстапен от Ред Бул, пък сподели следното:

"Днес това бе най-хубавото, което можехме да създадем. Мерцедес преобладават тук напълно. Опитахме всичко, на което бяхме способни. Като цяло сме удовлетворени от нашето показване. Да, добре е да стартираме на първа редица. Все още имаме много шансове на следващия ден и ще забележим какво ще се случи. От наша позиция всичко се усеща добре, само че знаем, че Мерцедес са положителни в дългите серии ", приключи холандецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР