Световният шампион Килиан Мбапе е очарован от играта на Ливърпул.

...
Световният шампион Килиан Мбапе е очарован от играта на Ливърпул.
Коментари Харесай

Мбапе възхитен от Ливърпул: Отборът е като машина, която не спира

Световният първенец Килиан Мбапе е удивен от играта на Ливърпул. Тимът на Юрген Клоп не стопира да побеждава и към този момент не помни по кое време за последно загуби. “Това, което Ливърпул прави сега, е необикновено. Та те са като машини! Отборът напипа точния темп и наподобява като подготвен да не стопира. Тимът няма нито една загуба. Когато ги наблюдаваш, всичко наподобява толкоз елементарно, само че в реалност не е по този начин. Тези футболисти са съсредоточени, играят през три дни и единствено побеждават, побеждават и побеждават. Сега казусът е, че всички гледат Ливърпул и всички се питат какво можем ние да създадем против този противник”, съобщи Мбапе в изявление за BBC.

Преди време Клоп сподели, че харесва френския национал, само че няма по какъв начин да си разреши подобен трансфер. За Мбапе Пари Сен Жермен заплати на Монако 180 млн. евро, а в този момент ще би трябвало да доплати 35 млн. поради уговорка в контракта.

Младокът обаче не стопира да бъде спряган за Реал Мадрид. Според Мбапе това не е добре за клуба му. “Януари е - този месец от сезона, в който парите “говорят”. Представете си, че ви отговоря по някакъв метод на въпросите за интереса на други клубове към мен. Тогава всички ще стартират да разясняват, а това не е хубаво за ПСЖ. На 100% съм предан на тима си и желая да оказа помощ на клуба да продължи да се развива и да печели титли. Пристигнах тук на 18 години, когато не бях суперзвезда, а единствено един гений. Сега към този момент съм суперзвезда и то е с помощта на ПСЖ и френския народен отбор. Ето за какво не е добра концепция тъкмо в този момент да приказвам за бъдещето си. В края на сезона ще забележим, само че към този момент мисля единствено за представянето си на терена”, добави Мбапе.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР