Световният шампион Германия започна с изненадваща загуба участието си на

...
Световният шампион Германия започна с изненадваща загуба участието си на
Коментари Харесай

Голямата изненада е факт! Мексико победи Германия

Световният първенец Германия стартира с изненадваща загуба присъединяване си на Мондиал 2018. Тимът на Йоахим Льов загуби с 0:1 от Мексико на старта на дуелите в група F.

Още в първата минута Мексико сътвори опция за гол. Ирвин Лосано бе изведен на добра позиция, само че Боатенг съумя да блокира изстрела му в последния миг.

Постепенно, германците започнаха да държат топката в по-големи интервали от времето, само че тимът на Мексико бе извънредно рисков на контра офанзиви и на няколко пъти слизаше към вратата на Нойер, само че без да успее да го затрудни изключително.

Играта на Бундестима обаче не вървеше и при една от тези контри, в 35-ата минута Лосано изведе мексиканците напред в резултата.

Сами Кедира изгуби топката пред противниковото наказателно поле, тя бързо стигна до Чичарито, който вярно изчака включването на Лосано и я пусна към него. Той залъга защитник в бяло-черно и прати топката в близкия ъгъл на Нойер.

Три минути след гола Германия за малко не изравни. Тони Кроос стреля рисково от директен свободен удар, само че Очоа докосна топката, която след това срещна и напречната греда.

Така приключи и първото полувреме, а след почивката германците започнаха с още по-масирани офанзиви. Точно след час игра на терена се появи и Марко Ройс на мястото на Сами Кедира в опит на Йоги Льов да изостри нападението си.

В 74-тата минута в игра се появи легендата на мексиканския футбол Рафаел Маркес за 150-ия си дуел с националната фланелка. Така 39-годишният бранител се трансформира в четвъртия футболист с мач на пет международни шампионати.

Пет минути по-късно Льов пусна Марио Гомес в игра, само че тимът му по този начин и не намираше път към вратата на Очоа. В 87-ата точно Гомес получи златен късмет, само че от няколко метра с глава стреля надалеч в навън. Още две по-късно застрашителен удар на резервата Юлиян Брант мина на сантиметри около вратата на Очоа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР