Световният шампион Германия стигна до равенство 2:2 с Франция в

...
Световният шампион Германия стигна до равенство 2:2 с Франция в
Коментари Харесай

Германия стигна до 2:2 с Франция в контрола, младите англичани удържаха Бразилия

Световният първенец Германия стигна до тъждество 2:2 с Франция в другарска среща. В Кьолн домакините съумяха да изравнят в третата минута на добавеното време с гол на Ларс Щиндъл.

В друга контрола, предстояща с интерес, Англия и Бразилия завършиха без голове. Гарет Саутгейт употребява подмладен състав, който се оправи с натиска на " селесао " и мачът приключи 0:0.

" Петлите " поведоха в 33-ата минута, когато Антони Марсиал се оправи със отбраната в наказателното поле и пусна към непокрития Александър Лаказет, който вкара.

В 56-ата Месут Йозил изведе чудесно Тимо Вернер вляво и той нямаше проблеми да изравни. " Петлите " си върнаха преднината в 71-ата още веднъж с гол на Лаказет. Играчът на " Арсенал " получи извеждащо подаване от Килиан Мбапе и самичък против вратаря означи за повторно.

Германия изравни за повторно в 93-ата минута. Марио Гьотце технично подаде на Щиндъл, който беше прецизен за 2:2.

 Германия стигна до 2:2 с Франция в контрола, младите англичани удържаха Бразилия
© Reuters

В мача на " Уембли " чистите голови благоприятни условия бяха малко. Бразилците нападнаха повече, като имаха и 66% владеене на топката. Те насочиха 13 удара, само че единствено три бяха точни.

Домакините рядко атакуваха и не тормозиха петкратния международен първенец. В 76-ата минута Фернандиньо стреля от разстояние, само че улучи гредата.

Преди няколко дни англичаните приключиха 0:0 и с Германия, като остават непобедени в последните си шест мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР