Световният шампион Германия отпадна от световното първенство. Бундестимът загуби с

...
Световният шампион Германия отпадна от световното първенство. Бундестимът загуби с
Коментари Харесай

Историческо: Германия изненадващо отпадна от Мондиал 2018

 Мексико допира елиминациите след победа над Южна Корея  Системата VAR оказа помощ на Швеция да победи Южна Корея (видео)
Световният първенец Германия отпадна от международното състезание. Бундестимът загуби с 0:2 срещата си с Южна Корея в дуел от Група F.

Taка футболистите на селекционера Йоахим Льов остана на последното място в таблицата, откакто бе изпреварен и от азиатците. В другата среща пък Швеция победи с 3:0 Мексико и зае първото място. Второто остана за " ацтеките ". Двата отбора са с по 6 точки, само че скандинавците са с по-добра голова разлика.

Първото полувреме сред Германия и Южна Корея бе доста скучно. Двата отбора съвсем не проведоха офанзиви, а Бундестима по никакъв метод не сподели, че желае успеха.

Играчите на Йоаким Льов се втурнаха в офанзива при започване на втората част, само че и това не оказа помощ. Така в 92-ата минута Южна Корея вкара гол, който в началото бе анулиран поради засада. Последва интервенция на ВАР. Реферът прегледа ситуацията и отсъди гол за Южна Корея, който е дело на Йон-Гвон Ким!

В 96-ата минута даже вратарят Мануел Нойер се беше присъединил в офанзива, а от това се възползваха азиатците. Топката бе изритана към полето на Германия, където Хьон-Мин Сон се озова самичък на опразнената врата и вкара за крайното 2:0, което прати Йозил и компания назад към родината.

Шведите пък преобладаваха от самото начало на срещата с южноамериканците и справедливо стигнаха до успеха с голове на Лудвиг Аугустинсон Капитанът Андреас Гранквист. Едно попадение добави и Едсон Алварес, който си отбоеляза автогол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР