Световният шампион Франция показа най-доброто на което е способен и

...
Световният шампион Франция показа най-доброто на което е способен и
Коментари Харесай

Световният шампион извади тежката артилерия и направи на пух и прах Украйна

Световният първенец Франция сподели най-хубавото на което е кадърен и записа разгромна победа със 7:1 над Украйна. Двата отбора се изправиха в другарски мач на " Стад дьо Франс " в Париж и домакините не демонстрираха никаква благосклонност над своя противник.

Наказателната акция на " Петлите " стартира в 9-ата минута, когато стреля с глава от близко, ударът му бе избавен, само че Камавинга бе задоволително предвидлив и с тил към вратата съумя да означи малко чудноват гол.

В 24-ата минута Жиру удвои преднината на своя отбор с изстрел от границата на наказателното поле, а 10 минути по-късно той вкара и втори гол, разписвайки се с глава след неприятно избита топка от вратаря.

В 40-ата минута ситуацията стана още по-лошо за гостите, откакто Миколенко си означи автогол с глава след центриане от корнер.

Украйна върна един гол в 53-ата минута, когато Циганков бе оставен да напредне и да стреля от отдалеченост за 4:1.

Това обаче единствено разгневи французите, които продължиха наказателното си акция. В 65-ата минута замени подавания с, като с пета му даде топката на стрелкова позиция пред наказателното поле а халфът без закъснение стреля и вкара за 5:1.

В 82-ата минута и самият Мбапе се разписа за 6:1. Той направи двойно с, нахлу в пената и невъзмутимо осъществя.

Крайното 7:1 оформи в 89-ата минута. Той стреля от към 25 метра и след рикошет в бранител топката се оплете в мрежата.

Така Франция записа пета поредна победа и натрупа самочувствие за идния конфликт с Португалия в Лигата на нациите в неделя. За Украйна пък това бе втора поредна тежка загуба. Възпитаниците на Андрий Шевченко одобряват Германия в събота в мач от Лигата на нациите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР