Световният шампион Франция победи Германия с 2:1 на Стад дьо

...
Световният шампион Франция победи Германия с 2:1 на Стад дьо
Коментари Харесай

Гризман донесе победата на Франция над Германия

Световният първенец Франция победи Германия с 2:1 на " Стад дьо Франс " в упования с максимален интерес дуел от Лига на нациите във вторник.

Отборът на Йоахим Льов поведе с гол от дузпа на Тони Кроос в 14-ата минута, само че " петлите " съумяха да създадат цялостен поврат през второто полувреме.

Антоан Гризман възвърне равенството в 62-ата минута и още веднъж той бе прецизен от 11-метров углавен удар в 80-ата.

Нападателят на „ Атлетико “ (Мадрид) към този момент има 26 гола с националната фланелка, с което се изравни по този индикатор със Силвен Вилтор на десетото място във безконечната ранглиста на голмайсторите. 27-годишният Гризман означи своите попадения в 65 мача на " петлите ". Сега той е най-близо до Карим Бензема, създател на 27 гола за Франция.

Според немски медии, управлението на Германския футболен съюз по-късно проваляне ще разиска бъдещето на националния селекционер Йоахим Льов и е изцяло допустимо експертът да загуби работата си. Активът на Бундестима в шампионата е единствено една точка от равенството с Франция в първия дуел в Германия. Така възпитаниците на Льов към този момент нямат късмет да заемат първото място в групата. Води Франция със 7 точки, следвана от Холандия с 3.

В идващите срещи Франция гостува на Холандия на 16 ноември, а Германия посреща " оранжевите " три дни по-късно.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР