Световният шампион Аржентина се съгласи да изиграе контролен мач срещу

...
Световният шампион Аржентина се съгласи да изиграе контролен мач срещу
Коментари Харесай

Аржентина ще играе контрола срещу Ривър Плейт

Световният първенец Аржентина се съгласи да изиграе надзорен мач против един от клубните грандове в страната Ривър Плейт в петък, ден след първия им мач след триумфа на Мондиала в Катар против Панама на стадион Монументал в Буенос Айрес, заяви Ройтерс.

Мачът сред селекцията на Лионел Скалони и Ривър Плейт, воден от Мартин Демикелис, ще се играе на стадиона на Аржентинската футболна асоциация (AFA) при закрити врата.

Спарингът беше организиран след покана за присъединяване в тренировките на Ривър и ще бъде част от националния празник за международните първенци, които се съберат още веднъж на аржентинска земя за първи път след триумфа в Катар.

Местните медии оповестиха, че Скалони ще употребява играчи, които няма да играят против Панама, а Демикелис ще пусне играчи, които няма да играят против Универсидад де Чили в другарски мач в събота.

Националният тим на Аржентина, който също е хазаин на Кюрасао на 28 март в провинция Сантяго дел Естеро, ще пътува на 27 март до Парагвай, с цел да бъде почетен от Южноамериканската футболна конфедерация КОНМЕБОЛ за спечелването на третата си международна купа.

Автор: Мирослав Димитров/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР