Световният шампион Андре Шюрле ще премине в Спартак (Москва). Вчера

...
Световният шампион Андре Шюрле ще премине в Спартак (Москва). Вчера
Коментари Харесай

Шюрле и синът на Хенрик Ларсон са сигурни за Спартак

Световният първенец Андре Шюрле ще премине в Спартак (Москва). Вчера германецът дойде в съветската столица със фамилията си, а през днешния ден би трябвало да подпише контракт. Крилото ще играе в Спартак чартърен от Борусия (Дортмунд) до края на сезона, а по-късно " червено-белите " ще имат опцията да го купят за 8 млн. евро. Руският клуб ще заплаща в цялостен размер заплатата на Шюрле от 4 млн. евро.
29-годишният футболист не е имал огромни съмнения преди да одобри офертата на Спартак. Той е бил напълно подсилен от брачната половинка си Анна Шарипова, която е казахстанка.

През предишния сезон Шюрле беше преотстъпен на Фулъм. Той записа 25 мача в Премиър лийг, като вкара 6 гола, само че " котиджърс " изпаднаха. Контрактът на някогашния немски национал с Борусия е до 2021 година. В кариерата си той е носил още екипите на Майнц 05, Байер (Леверкузен), Челси и Волфсбург.
Спартак ще се укрепи и с младия шведски нападател Джордан Ларсон, който е наследник на легендата Хенрик Ларсон. 22-годишният футболист е благосъстоятелност на Норкьопинг и има 11 гола от началото на сезона.

" Вярно е, че синът ми има оферта от Спартак и двамата деликатно я обсъдихме ", сбит беше по тематиката Ларсон-старши.

Джордан Ларсон е минал през всички младежки и юношески национални тимове на Швеция, а през 2018 година дебютира и за представителния отбор на " тре кронур " в контролата с Естония (1:1).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР