Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра

...
Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра
Коментари Харесай

Футболната афера на Юсейн Болт приключи

 Марадона приютява Юсейн Болт в мексиканския Дорадос
Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра Юсейн Болт постави завършек на футболната си кариера, още преди тя да се е трансформирала в професионално негово занятие.

" Не желая да споделям, че нещата не са се получили, само че би трябвало да си взема поуките от това. Това бе един позитивно от позиция на опита, който получих.

Наистина изпитвах наслаждение от това, че бях част от тим – нещо което е напълно друго от лекоатлетическата писта. В момента се занимавам с доста разнообразни неща. Спортният ми живот завърши, по тази причина в този момент ще обърна внимание на бизнес инициативи – скоро ще стана предприемач ", сподели Болт.

Живата легенда на Ямайка се отхвърля от футбола, макар че изкара проби в Борусия Дортмунд, Мамелъди Съндаунс, Стрьомгодсет, а също така имаше оферта за 2-годишен контракт от малтийския първенец Валета.

Болт записа няколко мача за " Сентрал Коуст Маринърс ", като даже означи два гола в контролна среща. Двете страни дълго време преговаряха за контракт, само че финансовите условия на Болт бяха прекомерно огромни и австралийският клуб отхвърли да му заплати желаната сума.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР