Световният посланик на техно музиката Marco Carola пренася за първи

...
Световният посланик на техно музиката Marco Carola пренася за първи
Коментари Харесай

Music On на Marco Carola за първи път в България -

Световният дипломат на техно музиката Marco Carola придвижва за първи път своето емблематично събитие Music On в България. Това лято се означават 10 почтени за аплодисменти години от старта на празненствата, които се трансфораха в едни от най-значимите в Ибиса, с помощта на първокласните посетители и качествената музика. Music On ще направи своя дебют в парка на летище София на 21 септември, където ще посрещнем Marco Carola, Michael Bibi, Ben Sterling, Ale de Tuglie и Calvin Clarke.

Music On е бранд, основан в Неапол от Marco Carola, предлагайки авангардно клубно звучене, както и събития по целия свят, които мъчно могат да бъдат съпоставени с други. През 2012 година диджеят с над 20-годишна кариера изпитва потребността да разшири своята музикална сфера и да сътвори дом за изгряващи, надарени и въодушевени актьори. Единственото условие е положителното качество на музиката, което е стандарт за всичко, върху което Marco Carola оставя отпечатъка си. Music On започва в Ибиса през същата година като самобитен път, по който надареният италианец да показа своето виждане за техното с другари и почитатели, както и да реализира визията си за развиване на клубната сцена и музиката.

Точно 10 години по-късно Music On продължава да задоволява и даже да надминава репутацията си на едно от най-популярните празненства за електронна музика в света. На 21 септември, в парка на летище София, ще разберем за какво именитият бранд е на върха със самия Marco Carola, който ще се качи зад пулта дружно с паметния актьор и един от основателите на Solid Grooves, Michael Bibi. Към тях, за b2b сет, ще се причисли и още една двойка. Италианецът Ale de Tuglie, който справедливо си обезпечи място в състава на дългогодишното концептуално събитие, ще се изяви дружно с родения в Манчестър изгряващ гений Calvin Clarke. Не на последно място, по време на Music On ще забележим и Ben Sterling - актьор с впечатляваща досега кариера. Той също е част от редица събития на Music On, а в края на лятото, на 21 септември, ще се включи и в изданието в България.

За повече информация за събитието следете Фейсбук страницата на.

Билети за Music On може да закупите от 21 юни от Eventim, OMV, YALTA CLUB и Tickestation на цена от 70 лева за общоприет билет и 150 лева за специфичен бекстейдж билет.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР