Световният първенец Германия оваканти титлата, след като отпадна на шампионата

...
Световният първенец Германия оваканти титлата, след като отпадна на шампионата
Коментари Харесай

Световният шампион Германия отпадна! Швеция и Мексико продължават

Световният отличник Германия оваканти купата, откакто отпадна на шампионата в Русия.

В последните дуели от група „ F “ на Световното състезание германците изгубиха от Южна Корея с 0:2. В другата среща Швеция разгроми Мексико с 3:0, само че двата тима се класираха за осминафиналите.

В Казан Леон Горецка беше покрай гола в 48-ата минута, когато стреля с глава от близко, само че корейският вратар Хьон-у Чо отрази удара. В 86-ата Мат Хумелс също стреля с глава, само че не съумя. След това Хьон отрази и рисков шут на Тони Кроос. В добавеното време в началото поради засада беше анулиран гол на Йон-гуон Ким. След видеоповторение съдията Марк Гайгер обаче призна попадението на Южна Корея. В последните секунди Хьон-Мин Сон удвои откакто изскочи зад центъра и вкара на опразнената от Мануел Нойер врата.

В другата среща в Екатеринбург … Лудвиг Аугустинсон в 50-ата минута означи първия гол за скандинавците. Съдията от Аржентина Нестор Питана отсъди дузпа за „ тре крунур “ за нарушаване на Ектор Морено, която капитанът Андреас Гранквист осъществя в 62-ата минута. Едсон Алварес си вкара автогол в 74-ата в опит да парира удара на Ола Тойвонен-

Хесус Гаярдо от Мексико получи най-бързия жълт картон на международните състезание. Той беше осъден още в 15-ата секунда на мача, откакто удари с ръка в тила нападателя на Швеция Ола Тойвонен при битка за една топка.

В крайното класиране в групата Швециа е водач с 6 точки и 5-2 голова разлика. Мексико е втори с 6 точки и 3-4, Южна Коре е трети с 3 точки, колкото има и Германия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР