Световният номер 5 Григор Димитров започна с труден успех участието

...
Световният номер 5 Григор Димитров започна с труден успех участието
Коментари Харесай

Димитров обърна Ербер на старта в Монте Карло


Световният номер 5 Григор Димитров стартира с сложен триумф присъединяване си на шампионата от сериите Мастърс в Монте Карло, откакто победи французина Пиер-Юг Ербер с 3-6, 6-2, 6-4 в мач от втория кръг на конкуренцията.

Димитров бе надалеч от най-хубавата си форма против международния номер 82, само че въпреки всичко сподели задоволително, с цел да стигне до поврат и да се класира за идващия кръг. В първия сет Григор допускаше доста непредизвикани неточности и противникът му го проби два пъти, с цел да поведе в резултата. Във втората част хасковлията се събра и стартира да натиска подаването на Ербер, като в последна сметка стигна до два пробива и вкара мача в решителен сет. В него двамата си размениха по един пробив, преди Димитров още веднъж да пробие и да поведе с 4-3, след което не сбърка и затвори мача на личен сервис след час и 49 минути игра.

В третия кръг на конкуренцията българският тенисист ще се изправи против 15-ия подложен Алберт Рамос-Виньолас или немския деец Филип Колшрайбер. Двубоят на Димитров от третия кръг ще се играе в четвъртък. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР