Световният номер 5 Григор Димитров се изправя срещу 82-ия Пиер-Юг

...
Световният номер 5 Григор Димитров се изправя срещу 82-ия Пиер-Юг
Коментари Харесай

Следете на живо: Григор Димитров - Пиер-Юг Ербер

Световният номер 5 Григор Димитров се изправя против 82-ия Пиер-Юг Ербер във втори кръг на тенис шампионата от сериите “Мастърс” в Монте Карло. Двубоят ще стартира към 17:30 часа българско време и може да се гледа по Mtel Sport 1.

Победителят ще срещне в трети кръг Алберт Рамос-Виньолас или Тенис Сандгрен, или Филип Колшрайбер.

Хасковлията няма точки за отбраняване, тъй като предходната година отпадна в първия си мач в Княжеството - 6:4, 3:6, 2:6 от Ян-Ленард Щруф. Иначе в кариерата си българинът е стигал два пъти четвъртфиналите - през 2013-а и 2015-а. След физическите проблеми в Австралия и след това в Ротердам Димитров записа четири провали в последните си пет мача, а единствената му победа бе във втори кръг в Маями против Максимилиан Мартерер.



Григор и Пиер-Юг Ербер се срещат за първи път на равнище АТР, само че в обществените мрежи се появи фотография на двамата преди съвсем 14 години, когато българинът е надвил над противника си. През предходната година французинът завоюва единствено пет мача на клей, записвайки шест загуби, само че е победил и тримата си досегашни противници на алено през 2018-а. В пет от осемте шампионата, в които е взел участие до момента през сезона, Ербер е отпадал точно във втори кръг, а в Монте Карло в никакъв случай не е преодолявал тази фаза.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР