Световният номер 3 в мъжкия тенис Александър Зверев определено не

...
Световният номер 3 в мъжкия тенис Александър Зверев определено не
Коментари Харесай

Троен удар по Александър Зверев: Баща му в болница, съди се с агента си и вече е без приятелка

Световният номер 3 в мъжкия тенис Александър Зверев несъмнено не изживява положителни моменти отвън корта. Сякаш съзнателно, германецът се бори с редица неприятности, които му се случиха напоследък.
 Григор започва сезона на трева в Росмален
Саша се съди с сътрудника си Патрисио Апи, като аргументите за делото към момента не са ясни. Бащата на тенисиста Александър Зверев-старши пък е в болница. Като за похлупак на всичко тенисистът неотдавна се раздели с приятелката си Олга Шарипова.

" В последно време ми се случват все неприятни събития. Проблемите ми с някогашния ми управител лишават доста сили. Баща ми към този момент не може да идва с мен по шампионати - в болница е, само че обстановката не е доста тежка и скоро го чакам в тима ми.

Освен това се разделих с приятелката си. Често приказвам с Иван Лендъл, който гледа моите мачове и ми оказва помощ със препоръки. Надявам се и той да се върне. Случилото се с мениджъра ми ме принуждава по няколко часа дневно да бъда на телефона.

Ситуацията не е розова и по тази причина не мога да се съсредоточа. Нещата последователно се успокояват и ще се съсредоточвам върху тениса. Сега не мога да договарям с други мениджъри до момента в който не се реши въпросът дефинитивно.

Играх добре в Монте Карло и Барселона и в този момент ми е нужна игрова процедура. Премине ли този стадий, имам вяра че ще стана по-силен. Щом играя добре, съм потвърдил че мога да победя всеки. Не мисля за ранглистата преди Ролан Гарос ", сподели Зверев пред медиите в Мюнхен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР