Световният номер 3 Стефанос Циципас разкри, че може да пропусне

...
Световният номер 3 Стефанос Циципас разкри, че може да пропусне
Коментари Харесай

Още една суперзвезда в тениса под въпрос за Australian Open

Световният номер 3 Стефанос Циципас разкри, че може да пропусне поради травма в лакътя. През ноември гръцкият тенисист се подложи на интервенция на десния лакът поради проблем, който го изтезава от много време.
Циципас взе участие в отборната конкуренция АТП Къп в Сидни, като пропусна първия си мач на сингъл, само че през днешния ден игра против аржентинеца Диего Шварцман, като загуби в оспорван дуел със 7-6(5), 3-6, 3-6. След дуела финалистът от Ролан Гарос 2021 призна, че изпитва " сериозна болежка " в лакътя.
" Вярвам, че имам задоволително време да се възстановя за Мелбърн. Но до момента не съм имал такава травма, тъй че не знам. За първи път преминавам през такова нещо ", разяснява Циципас след загубата от Шварцман. Аустрелиън Оупън стартира на 17 януари.
Аржентина реализира втора поредна победа над АТП Къп след 3-0 над Гърция и в сряда ще се изправи с Полша, която също има две победи от два мача, за непосредствено място в полуфиналите на шампионата.
Преди дни . Под въпрос за Откритото състезание на Австралия е и международният номер 1 Новак Джокович, който евентуално няма да бъде позволен до шампионата, защото се допуска, че не е имунизиран.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР