Световният номер 3 Стефанос Циципас не очаква да се бори

...
Световният номер 3 Стефанос Циципас не очаква да се бори
Коментари Харесай

Циципас не очаква чудеса от себе си в Индиън Уелс и Маями

Световният номер 3 Стефанос Циципас не чака да се бори за купата на шампионатите от сериите “Мастърс ” в Индиън Уелс и Маями, тъй като още не е изцяло възобновен от травмата в рамото, която го изтезава от известно време насам.

" Все още се възвръщам и няма да настоявам, че имам шансове за идващите два шампионата, тъй като това няма да е правилно ", сподели той на конференцията си в Индиън Уелс, заяви " Ройтерс ".

" Не съм го казвал доста пъти през кариерата си, само че не мисля, че ще бъда кадърен да стигна надалеч. Основната ми цел е тялото ми да бъде готово за прекосяването на сезона на кортовете на клей ", сподели гъркът.

Запитан за какво не се е отдръпнал от Мастърс 1000 шампионатите в Индиън Уелс и Маями, той отговори, че се усеща подготвен да взе участие. " Сключих договорка със себе си, че няма да пропусна идващите два шампионата ", сподели Циципас.
 Циципас: Основните удоволствия в живота са елементарни и безвъзмездни Циципас: Основните удоволствия в живота са елементарни и безвъзмездни
24-годшният играч стартира годината чудесно, стигайки до първия си край на Откритото състезание на Австралия през януари, само че призна, че е контузил рамото си, малко откакто е напуснал Мелбърн.

Контузията, която го принуди да се откаже от шампионата в Акапулко предишния месец, е вследствие на това, че той е играл без спиране в последните няколко години.
 Медведев ще одобри умерено възможна възбрана за присъединяване на Медведев ще одобри умерено възможна възбрана за присъединяване на " Уимбълдън "
" Имам потребност да умря и да имам точния медицински екип до себе си, с цел да ми помогне да се възстановя и да нямам такива затруднения за бъдеше ", сподели той.

" Когато си в сходна обстановка, единственото нещо, което искаш, е да си здрав и да играеш на корта. Видяхме с някои първенци като Рафа Надал, който се бори с травми отдавна, само че към момента е кадърен да играе на високо равнище ", сподели още Циципас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР