Световният номер 2 в тениса при мъжете Даниил Медведев победи

...
Световният номер 2 в тениса при мъжете Даниил Медведев победи
Коментари Харесай

"Глупав ли си, как си толкова слаб и си тук" - Медведев срина съдията

Световният номер 2 в тениса при мъжете Даниил Медведев победи Стефанос Циципас на полуфиналите на и си подсигурява присъединяване на финала против Рафаел Надал. Сблъсъкът ще се организира в неделя, 30 януари.
Медведев се оправи в четири сета против Циципас, с който имат омраза от години насам. И този мач не мина през нерви и напрежение, откакто гръцкият тенисист още веднъж стори нещо, с което си навличаше гнева на не един и двама противници напоследък.
Той получаваше постоянно директиви от своя татко до корта, което не се хареса на Даниил.

Нервите му не устояха във втория сет, когато руснакът направи две двойни неточности и непредизвикана неточност на личен сервис и подари пробив на Циципас, който поведе с 5:4 и щеше да сервира за сета. Тогава Медведев си го изкара на съдията на стола:
" Неговият татко му приказва на всяка точка, малоумен ли си. Ще отговориш ли на въпроса ми, апелирам, може ли татко му да му приказва на всяка точка? О, Боже, ти си толкоз слаб. Как може да си толкоз слаб и да си арбитър на полуфинал на Големия шлем. Погледни ме, на теб приказвам. Говоря ти.
Сърдит ли си? Говори с него идващия път. Ако не приказваш с него идващия път, то ти си малко котенце " - бяха думите на руснака към съдията, като при множеството от тях той крещеше с цяло гърло към арбитъра, който бе очевидно обезпокоен.

В последна сметка съдията освен, че не " скръцна със зъби " на Медведев, само че и направи това, което искаше (и което трябваше да е сторил отдавна) - забележка към Циципас за подсказването от неговия татко. Забележка, която след това бе повторена. Можете да видите и чуете на видеото по-долу в материала отношението на Медведев към съдията.
Ето по какъв начин се разви .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР