Световният номер 2 Рафаел Надал успокои феновете си, че се

...
Световният номер 2 Рафаел Надал успокои феновете си, че се
Коментари Харесай

Надал: Добре съм физически

Световният номер 2 Рафаел Надал успокои почитателите си, че се усеща в добра физическа форма след успеха си над Диего Шварцман с 6-4, 7-5, 6-2 в четвъртфиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати. Испанският тенисист на два пъти бе третиран от физиотерапевта на корта, поради схващания на ръцете, само че увери, че казусът не е сериозен.

"Чувствам се добре. Днес бе доста мокър ден, доста тежко време. Имах малко схващания на ръцете в края на втория и началото на третия сет, само че тялото ми е в добра форма. Нямам съществени проблеми, просто нуждая се да поспя след този дълъг и изтощителен ден. Но имам вяра, че ще съм в добра форма за полуфинала ", разяснява Надал, който ще се изправи против италианеца Матео Беретини в спор за място на финала.

"Днес направих стъпка в вярната посока, този мач ми дава убеденост. Спечели два следващи мача против тежки съперници. Трябваше да подвигна равнището и имам вяра, че съумях да го направя. Достигнах полуфиналите на всички шампионати от Големия шлем и това значи доста за мен, благополучен съм ", добави трикратният първенец.

Полуфиналите при мъжете на Ю Ес Оупън ще се играят в петък вечерта. /БГНЕС

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР