Световният номер 2 Рафаел Надал изрази разочарование от представянето си

...
Световният номер 2 Рафаел Надал изрази разочарование от представянето си
Коментари Харесай

Надал недоволен от представянето си срещу Федерер

Световният номер 2 Рафаел Надал изрази отчаяние от представянето си против Роджър Федерер при загуба на полуфиналите на Уимбълдън през вчерашния ден.

Испанецът загуби с 6-7(3), 6-1, 3-6, 4-6 и записа 16-то си проваляне от Федерер, който в неделя ще спори с Джокович за трофея от шампионата. „ Честно казано, не се усещах изключително добре на корта. Когато удрях от форхенд и изключително от бекхенд не успявах да разтварям корта както в предходните дни. Трябва да го накараш да пропусне, тъй като играе от неуместна позиция. Не удрях топката задоволително чисто, с цел да се случи това. Заради това бях в обстановка, в която той играе в удобната си зона, а тогава е мъчно за всеки “, разяснява Надал след срещата.

„ Той постоянно прави най-трудните неща доста елементарно. Успява да навлиза в корта по-бързо от всеки. Поставя противника напрегнат от самото начало, тъй като взима топката по-рано от всеки различен. Това е може би най-трудното нещо, а той го прави толкоз добре “, добави испанецът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР