Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал се оплака от

...
Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал се оплака от
Коментари Харесай

Надал: Организаторите трябва да се замислят за здравето ни

Световният номер 1 в тениса Рафаел Надал се оплака от твърдите настилки на Откритото състезание в Австралия и прикани уредниците да вземат ограничения, с цел да предотвратят най-малко част от травмите на играчите. Испанският деец отпадна в 1/4-финалите на Аустрелиън Оупън, откакто взе решение да се откаже по време на дуела с Марин Чилич поради контузия.

Раненият Надал подви коляно пред Чилич

Тъжният Надал: Дори не знам каква тъкмо е травмата

"Някой от уредниците на шампионата би трябвало да се замисли малко за това, което се случва. Прекалено доста хора се контузват ", показа испанецът.

"Не знам дали те не би трябвало малко да се замислят и за здравето на играчите. В момента играем, само че има живот и след тениса. Не знам какво ще се случи в бъдеще, в случай че продължаваме да играем на тези толкоз твърди настилки ", добави Рафа.

Надал ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс

"Негативно е, само че аз няма да се окайвам, тъй като ми се е случвало повече, в сравнение с другите. От друга страна съм печелил и повече от съвсем всички останали. Това е действителността, само че кой знае, в случай че нямах тези травми ", приключи Матадора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР