Световният номер 1 в тениса Новак Джокович не се притеснява

...
Световният номер 1 в тениса Новак Джокович не се притеснява
Коментари Харесай

Джокович: Не се притеснявам от коронавируса

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович не се тормози от заразяване с ковид на Откритото състезание на Франция, до момента в който се приготвя за шампионата, който стартира в неделя. През юни Джокович и брачната половинка му Йелена се заразиха с вируса, само че сърбинът съобщи през днешния ден, че няма терзания в Париж след непрекъснатите проби от август, когато мъжкият тенис беше възобновен в Ню Йорк.

" Не се тормозя от вируса ", сподели Джокович, който дойде в Париж, откакто завоюва рекордната си 36-а купа на шампионата " Мастърс " в Рим. " Всъщност сега не мисля за това. Много пъти съм тестван негативно, откогато имах позитивен тест. Няколко пъти бях тестван в Рим, след което преди да пътувам до Париж, с цел да вляза във Франция ", сподели сърбинът.

Джокович съобщи, че ще бъде тестван на всеки четири дни в Париж в сходство с разпоредбите.
33-годишният сърбин беше дисквалифициран от Откритото състезание на Съединени американски щати поради несъзнателен удар с топка против арбитър на линията при приключено разиграване. Сега Джокович сподели, че ще бъде изключително внимателен във Франция.

" Ще се погрижа да не позволи една и съща неточност два пъти. Също по този начин се пробвам да го приема, да си простя за случилото се и да продължа напред ", съобщи сърбинът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР