Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович прекрати работата

...
Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович прекрати работата
Коментари Харесай

Джокович прекрати работата си с Иванишевич

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович приключи работата си с Горан Иванишевич. Двамата работеха дружно от 2019 година и дружно с него Ноле завоюва дванадесет трофеи от Големия Шлем.

Ето какво написа Новак Джокович:

" Спомням си ясно момента, в който поканих Горан да бъде част от моя екип. Беше през 2018 година и аз и Мариан Вайда искахме да внедрим нововъведения и да внесем малко магия при сервирането на нашето дуо. Всъщност ние донесохме освен сервиране, само че и доста смях, развлечение, класиране №1 в края на годината, счупени върхове, достижения и още 12 шампионата от Големия шлем (и няколко финала) от този момент. Споменах ли и малко драма?

Преди няколко дни с Горан взехме решение да спрем взаимната си работа. Нашата химия на корта имаше своите възходи и падения, само че другарството ни постоянно беше устойчиво. Всъщност, с горделивост мога да кажа (не съм сигурен, че е), че като се изключи че печелихме шампионати дружно, имахме и странична борба на Не се сърди дребосъче, която продължаваше... в продължение на доста години. И - този шампионат в никакъв случай не стопира за нас.

Шефиньо, благодаря за всичко, приятелю. Обичам те ".

Следващият шампионат за Ноле е Мастърса в Монте Карло, който започва на 7 април.

е  Джокович удостовери: Няма да вземам участие на Miami Open
Джокович удостовери: Няма да вземам участие на Miami Open

Вижте какво показа сърбинът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР