Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович няма да

...
Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович няма да
Коментари Харесай

Новак Джокович прескача турнирите преди Уимбълдън

Световният номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович няма да взе участие в подгряващи съревнования на трева преди шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ".
 Григор Димитров започва против обещаващ младеж сезона на трева
Емблематичното съревнование в Лондон ще се организира от 1-и до 14-и юли. Известно е, че сърбинът е настоящ първенец в шампионата, откакто през предходната година съумя да завоюва купата.

Другата вест е обвързвана с Рафаел Надал, който също няма да взе участие в подгряващи шампионати преди огромната конкуренция и ще се впусне непосредствено на тревните кортове на шампионата от Големия шлем при започване на идващия месец.

За щстие, най-хубавият ни тенисист Григор Димитров няма това желание. Българинът ще започва сезона на трева на шампионата от сериите АТР 500 в Куинс против извънредно бързо прогресиращия млад тенисист от Канада Феликс Оже-Алиасим.

При триумф във втория кръг Димитров може да срещне Адриан Манарино или Ник Кирьос пък чакат Димитров на осминафиналите, до момента в който на четвъртфинал може да се изправи против първия в схемата Стефанос Циципас, който стартира против Кайл Едмънд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР