Световният номер 1 Рафаел Надал се превърна в първия тенисист,

...
Световният номер 1 Рафаел Надал се превърна в първия тенисист,
Коментари Харесай

Надал се класира за Финалите на световния тур

Световният номер 1 Рафаел Надал се трансформира в първия тенисист, класирал се за Финалите на международния тур в Лондон, откакто се класира за полуфиналите на Мастърса в Торонто.

Тази нощ испанският тенисист победи Марин Чилич в три сета, с цел да продължи напред на Роджърс Къп, като по този метод си обезпечи присъединяване в влиятелния финален шампионат за 14-та поредна година. „ Да се класирам за Финалите 14 следващи пъти е ужасно за мен “, показа левичарят от Майорка, който обаче нито един път не е печелил конкуренцията, в която вземат участие осемте най-хубави тенисисти през сезона.

За момента сигурни за присъединяване в Лондон този ноември наподобяват Александър Зверев и Роджър Федерер, а Хуан Мартин дел Потро, Новак Джокович, Марин Чилич, Доминик Тийм и Кевин Андерсън също заемат позиции, които дават право на присъединяване в английската столица. Шампионът от предходната година Григор Димитров ще се изкачи до 13-та позиция в конкуренцията след достигането на четвъртфиналите в Торонто, само че за момента е на цели 1400 точки от последното място, даващо право на присъединяване на Финалите. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР