Световният номер 1 Новак Джокович защити Роджър Федерер от твърденията,

...
Световният номер 1 Новак Джокович защити Роджър Федерер от твърденията,
Коментари Харесай

Джокович: Федерер не се ползва със специални привилегии

Световният номер 1 Новак Джокович отбрани Роджър Федерер от изказванията, че швейцарският маестро се употребява със специфични привилегии в тура. В изявление за френската радиостанция RMC, Жулиен Бенето, първенец на двойки на Ролан Гарос 2014, показа, че 20-кратният първенец от шампионатите на Големия шлем, се употребява с привилегии измежду останалите тенисисти. Според Бенето швейцарецът е бил миропомазан от програмата на тазгодишния Аустрелиън Оупън, където е взел участие най-вече в срещи от вечерната сесия.

Джокович бе запитан от публицисти по отношение на тези изявления на френския тенисист след двусетовия си триумф над Джон Иснър в Лондон.,,В края на краищата, той заслужава по един или различен метод тези по-специални привилегии, защото е шесткратен първенец на Аустрелиън Оупън и може би най-хубавият за всички времена. Ако той не ги получи, кой ще ги получи? Хората желаят да го гледат на централния корт, на,,Род Лейвър сцена “ в 19:30 вечерта “, показа номер 1 в света.

,,Не мисля, че аргументът на Жулиен е състоятелен. Разбирам гледната му точка, че някои тенисисти сякаш са по-привилигеровани от останалите шампионат след шампионат, година след година. Просто би трябвало да следиш деликатно по кое време се случва това “, добави той.

,,И въпреки всичко, въпреки това, би трябвало да се разбере, че Федерер е движеща мощ във връзка с доходи, внимание, триумфи, всичко. Жулиен и останалите също имат изгоди от известността на Федерер, от това, което е направил за нашия спорт “, приключи сърбинът. Джокович се изправя на следващия ден против Александър Зверев, който победи в два тайбрек сета хърватина Марин Чилич в откриващия си дуел в Лондон. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР