Световният номер 1 Новак Джокович потвърди, че е кандидатствал за

...
Световният номер 1 Новак Джокович потвърди, че е кандидатствал за
Коментари Харесай

Джокович: Имам голямо желание да играя в Индиан Уелс и Маями

Световният номер 1 Новак Джокович удостовери, че е кандидатствал за " особено разрешение " да влезе на територията на Съединени американски щати, с цел да взе участие в Мастърс шампионатите в Индиан Уелс и Маями през март. Към момента в страната към момента не могат да влизат непознати жители, които не са имунизирани против Covid-19, само че Джокович се надява да бъде направено изключение за него, въпреки че не посочи какви са доводите му.

" В момента тече процедура, признателен съм на Индиан Уелс и Маями за тяхната обществена поддръжка, те желаят да играя в шампионатите. Благодарен съм, тъй като имам голямо предпочитание да играя там, тъй като не съм го правил от няколко години, тъй че се надявам на позитивно решение в скоро време. Но нещата не са в моите ръце ", разяснява Джокович на конференция в Белград през днешния ден. Сърбинът организира и открита подготовка в родината си.

Носителят на 22 трофеи от Големия шлем разяснява и обстоятелството, че от понеделник ще усъвършенства върха на Щефи Граф за най-вече седмици на върха в международната класация при мъжете и дамите. " Щефи Граф е една от най-големите митове в нашия спорт, аз в действителност я почитам и ѝ се удивлявам. За мен е нещо огромно, че имам късмет да подобря върха ѝ. Много съм горделив от постигнатото, само че триумфът ми не е самостоятелен. Винаги споделям, че за мен фамилията и екипът ми са основни ", сподели Джокович, който ще се завърне на корта в Дубай през идната седмица. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР