Световният номер 1 Новак Джокович изрази увереност, че ще подобри

...
Световният номер 1 Новак Джокович изрази увереност, че ще подобри
Коментари Харесай

Джокович убеден, че ще подобри рекордите на Федерер, бил пред отказване преди 2 г.

Световният номер 1 Новак Джокович изрази убеденост, че ще усъвършенства върховете на легендата Роджър Федерер за най-вече трофеи от Големия шлем и най-вече седмици на върха в международната класация.

За момента сръбският тенисист има 17 трофея от най-престижната верига, както и 282 седмици като номер 1 в света, до момента в който Федерер е триумфирал 20 пъти в Големия шлем и е прекарал общо 310 седмици на върха.

" Винаги съм убеден в себе си. Вярвам, че мога да съм тенисистът с най-вече трофеи от Шлема и да подобря върха за престой на първото място. Това са моите ясни цели ", разяснява Джокович, който добави, че си показва по какъв начин играе професионално до 40-годишна възраст. " Не имам вяра в границите. Мисля, че границите са илюзии на нашето его или нашия разум ", добави Джокера в изявление за Греам Бенсинджър от In Depth.

Цялото изявление, в което Джокович приказва още за здравословните си проблеми в предишното, брака си с Йелена и бомбардировките над Сърбия в края на предишния век, ще бъде излъчено в Съединени американски щати този уикенд.

Вчера в оповестен фрагмент от същото изявление стана ясно, че Джокович е бил доста покрай отричане от тениса преди две години. " Той ми сподели, че се отхвърля и това беше истината. Той загуби в Маями и то тежко. Впоследствие събра цялото семейство и ни сподели „ Знаете ли, хора, аз бях до тук. Бяхме в потрес и аз отвърнах „ Какво? “, а той продължи с „ Да. Едоардо, може да разговаряш със спонсорите ми. Искам да бъда явен с тях. Не знам дали спирам за шест месеца, година или вечно ", описа брачната половинка му Йелена.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР