Световният номер 1 Новак Джокович е отказал да се тества

...
Световният номер 1 Новак Джокович е отказал да се тества
Коментари Харесай

Новак Джокович ще се тества в Белград, расте недоволството срещу него

Световният номер 1 Новак Джокович е отказал да се тества за ковид в Хърватия и ще го стори, откакто се прибере в родината си Сърбия, оповестяват локалните медии, представени от БГНЕС.
Вчера тенис светът бе разтресен, откакто българският тенисист Григор Димитров разгласи, че е дал позитивна проба за COVID-19 след присъединяване си в два демонстративни шампионата, проведени от Джокович в Белград и Задар, Хърватия.
След новината за Григор Джокович анулира финала на конкуренцията в Задар, в който той трябваше да се изправи против руснака Андрей Рубльов.
След това сърбинът е поискал незабавно да се прибере вкъщи в Белград, след което да се тества за вируса.
Братът на Новак - Джордже, който е турнирен шеф на демонстративната серия шампионати Адриа Тур, разкри, че Джокович е бил доста отчаян от новината за Димитров. " Новак одобри това доста тежко. Ние взехме всички защитни ограничения, желани от държавните управления на Сърбия и Хърватия ", разяснява Джордже.
Проблемите на Ноле обаче занапред стартират. Той търпи съществени рецензии в родината си и в тенис средите. Какви са офанзивите към Новак Джокович?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР