Световният мобилен конгрес (MWC) 2024 се провежда тази седмица в

...
Световният мобилен конгрес (MWC) 2024 се провежда тази седмица в
Коментари Харесай

Huawei демонстрира водещи технологии и модна продуктова гама от висок клас на MWC 2024

Световният мобилен конгрес (MWC) 2024 се организира тази седмица в Барселона, Испания. По време на събитието Huawei показа гама от фешън и софтуерно насочени водещи артикули от висок клас, които привлякоха вниманието на гостите – HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, HUAWEI FreeClip и HUAWEI WATCH GT 4.

Щандът на Huawei беше разграничен на experience зони – ULTIMATE DESIGN, Fashion Forward, XMAGE, Creation of Beauty и Fitness & Health, които демонстрираха по какъв начин решенията на Huawei включват в всекидневието нови технологии и обогатяват прекарванията. Продължавайки да влага в нововъведенията, комапнията се ангажира с реализиране на по-нататъшни софтуерни пробиви и създаване на богат и персонализиран метод на живот за световните консуматори.

„ Huawei ще продължи да затвърждава позицията си на висок клас световна марка, задвижвана от технологиите и модата “, сподели Кевин Хо, основен действен шеф на Huawei Consumer Business Group.

„ През 2024 година ще продължим да усилваме вложенията в научноизследователска и развойна активност в интелигентни устройства, фитнес и здраве, както и в технологии за основаване на цифрово наличие. Тези старания ще създадат новаторските артикули и услуги по-достъпни за потребителите по целия свят и ще основат авангарден, пионерски и персонализиран метод на живот за потребителите. “

Стабилният бизнес напредък на Huawei CBG затвърждава позицията във високия клас на пазара

През последната година Huawei CBG реализира нови триумфи. Компанията направи пробив в световния пазар на носими и аудио устройства, таблети, лични компютри и телефони от висок клас, като пусна неповторима гама от висококачествени, фешън и софтуерни артикули. Huawei организира водещи събития за показване на артикули в Европа, Близкия изток, Африка, Латинска Америка и Азиатско-тихоокеанския район, демонстрирайки уговорката на компанията да усили световното си наличие като марка с първокласно качество.

Флагманските смарт телефони, пуснати през 2023 година, включваха серията HUAWEI Mate 60 и HUAWEI Mate X5. Благодарение на тях, Huawei се трансформира в главен състезател на пазара от висок клас и потвърдиха водещата в промишлеността софтуерна мощ на компанията. През миналата година бе показана и ULTIMATE DESIGN. Това е нова марка от ултрависок клас, характеризираща се с отличителна хармония, направа и софтуерни нововъведения, която разрешава Huawei да се открои от конкуренцията.

Според последния отчет на Counterpoint Research, Huawei е спечелил 5% от пазарния дял на международния пазар на смарт телефони от висок клас през 2023 година, нареждайки се на трето място измежду всички марки. През първите две седмици на 2024 година компанията се класира преди всичко на китайския пазар с максимален размер продажби на смарт телефони. До края на 2023 година световните доставки на интелигентни носими устройства на Huawei надвишиха 150 милиона, а компанията се подрежда преди всичко на китайския пазар на смарт часовници в продължение на пет поредни години. Приложението HUAWEI Health има потребителска база от над 450 млн. До 2023 година, десетилетие след стартирането на първия си таблет, компанията е доставила над 100 милиона таблета.

Създаване на нова визия за хармония с дизайн от висок клас

Изложбената зона на Huawei „ Fashion Forward “ на MWC получи самопризнание и сподели акцента на Huawei върху построяването на фешън марка от висок клас. През 2023 година Huawei показа своята акция „ Fashion Forward “, като задачата е да се сътвори съвременен и здравословен метод на живот за потребителите. Докато влага съществено в научноизследователска и развойна активност, Huawei се ангажира да създава нови дизайнерски решения за всеки нов артикул и да води стилната наклонност в промишлеността.

Huawei се посевещава на даването на висококачествени, фешън и софтуерни артикули. Компанията се насочва към прекарвания на потребителите посредством потреблението на първокласни материали. Залага се на неповторим дизайнерски жанр и усъвършенствани индустриални техники.

Докато разработваха HUAWEI Mate 60 RS ULTIMATE DESIGN, експертите на R&D прибавиха редкоземни детайли към процеса на синтероване на алената керамика за първи път. Всеки телефон претърпява калциниране при 1400°C. Той е обект на повече от 50 процеса по време на 60-дневния индустриален интервал. Всеки от тях е от решаващо значение за основаването на яркото алено тяло.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е първият златен смарт часовник на Huawei. Той разполага с 18K злато и течен метал на основата на цирконий. HUAWEI FreeClip са първите слушалки на Huawei, които идват с C-bridge дизайн. Нестандартната им форма ги прави издръжливи и постоянни. Тя обезпечава дишащо носене и придава на слушалките автентичен тип и чувство. HUAWEI WATCH GT 4 идва в осмоъгълна форма, показвайки всеки комплициран подробност на повърхността.

Към момента Huawei разполага с центрове за проучване на естетиката в Париж, Милано и Лондон

Така компанията научава повече за дизайна и естетическите трендове на другите култури. Идеята е да черпи от разнообразната гама от обичаи, с цел да  да инкорпорира дизайнерски детайли както от Изтока, по този начин и от Запада. Центровете за проучване на естетиката служат като световни платформи. Те подтикват непрекъснатото развиване на технологиите и дизайна. Предоставят неповторимо и невиждано естетическо преживяване на потребителите.

Най-модерните интелигентни носими устройства обезпечават изцяло и точно ръководство на здравето

Изложбената зона на Huawei Fitness & Health също притегли погледа на присъстващите посетители. Интелигентните носими устройства са един от най-важните браншове в световния бизнес на Huawei CBG. През 2023 година компанията пусна гама от водещи интелигентни носими устройства: HUAWEI WATCH Ultimate, първият всекидневен образован часовник, който поддържа двупосочни сателитни известия BeiDou; HUAWEI WATCH 4, който показа напълно новата функционалност Health Glance; HUAWEI WATCH GT 4, който пристигна с чисто нови Activity Rings и приложението Stay Fit и HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, първият образован часовник със златни детайли, създаван в миналото. Huawei не стопира да прави непрекъснати пробиви и нововъведения в най-модерните технологии, естетиката, здравния мениджмънт и научно обоснованите тренировки, които бяха изцяло приети от световните консуматори. Три месеца след старта си, доставките в целия свят на HUAWEI WATCH GT 4 възлизат на над 2,5 милиона бройки, което прави HUAWEI WATCH GT 4 най-продавания смарт часовник на Huawei.

След като повече от десетилетие Huawei концентрира старания в промишлеността за интелигентни носими устройства, компанията създаде своя лична технология за наблюдаване на жизненоважни функционалности TruSeen

Тя беше осъвременена пет пъти в границите на осем години. Huawei е подала над 800 поръчки за патенти за интелигентните си носими устройства. Така компанията се класира исоко във връзка с вложенията в научноизследователска и развойна активност.

През октомври 2023 година Huawei показа третата си здравна лаборатория – Huawei Finland Health Lab. Компанията също по този начин е построила над 10 световни центъра за научноизследователска и развойна активност, ускорявайки световното оформление на професионалните проучвания в региона на носимите устройства.

Интелигентните носими устройства на Huawei ще продължат да се развиват в посока опознване на главните здравни проблеми на потребителите, твърдят от компанията. Те ще усилят вложенията в научноизследователска и развойна активност и непрестанно ще вършат пробиви в интерес на световните консуматори. През 2024 година Huawei ще даде приоритет на три провокации в промишлеността, Това са сън, кръвно налягане и ръководство на психологичното здраве. Чрез тези старания компанията ще предложи по-точни, комфортни и всеобхватни решения за ръководство на здравето.

Дигитално създание, което е очевидец на основаването на хубостта

HUAWEI MatePad Pro 13.2″ – най-новият флагмански таблет на Huawei, и безчет творби, основани от международни създатели, употребяващи устройството, провокираха мощен интерес на MWC 2024.

HUAWEI MatePad Pro 13.2″ беше пуснат през 2023 година като първият таблет, който поддържа технологията NearLink. Той означи десетата година на таблетите на Huawei. Това е и най-тънкият таблет, който в миналото е бил изработен. С най-тесните рамки и най-високото съответствие на екрана към тялото. Той работи безпроблемно с HUAWEI M-Pencil (3-то поколение). Това е първият стилус, който поддържа 10 000+ равнища на сензитивност към налягане. Глобалната GoPaint активност на Huawei през 2023 година прикани цифрови основатели да покажат произведения, направени на таблети Huawei.

Постиженията на Huawei в мобилните изображения са не по-малко забележителни. Особено с стартирането на марката XMAGE, която обгръща всеки аспект от оптичните системи до технологията за снимане и обработка на изображения. През 2023 година водещите артикули на Huawei, като HUAWEI Mate 60 Series, HUAWEI Mate X5 и HUAWEI P60 Series, бяха оборудвани с XMAGE благоприятни условия, с цел да дават на потребителите напълно ново мобилно фотографско преживяване. Наградите HUAWEI XMAGE през 2023 година означиха над 600 000+ поръчки от близо 100 страни/региона. Те имат за цел да вдъхновят потребителите да уловят и споделят заобикалящата ги хубост. Могат да изразят страстите си и да демонстрират силата на смарт телефон фотографията.

Щандът на Huawei на MWC 2024 показва мощния фокус на компанията към световния пазар от висок клас

2024 година ще бъде сериозна година, защото Huawei ще надскочи границите и ще направи висококачествени, фешън и софтуерни артикули, се заканват от компанията. Очакват ни услуги и прекарвания по-достъпни за потребителите по целия свят, с увеличени вложения в научноизследователска и развойна активност в новаторски технологии, продължавайки да постанова високи стандарти в промишлеността.

Kaldata бе представлявана на конгреса. Бяхме и специфичен посетител на китайската компания. Така имахме опция да проведем диалог и с няколко техни мениджъри. Научихме доста забавни неща. През тази година ще чакаме доста. В сложните времена, Huawei не се е отказал от битка. Нещо повече. В компанията са изцяло конкурентно способни. Говорят го и резултатите им, които ги слагат отпред в разнообразни категории. През 2024 можем да чакаме у нас доста нови техни артикули в разнообразни сегменти. Първият артикул за тази година ще са слушалките HUAWEI FreeClip. Съвсем скоро ги чакаме на българския пазар. А ние към този момент сме подготвени с изявленията. Имаме шанса да ги използваме от няколко месеца. Така ще можем да споделим повече информация за тях напълно скоро. Очаквайте и изявление от конгреса с представителите на Huawei. Така ще разберете повече за бъдещето на компанията. Ще го публикуваме в околните дни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР