Световният лидер в производството на тютюневи изделия Филип Морис отвори

...
Световният лидер в производството на тютюневи изделия Филип Морис отвори
Коментари Харесай

Филип Морис откри първия специализиран IQOS бутик в България

Световният водач в производството на тютюневи произведения " Филип Морис " отвори първия си профилиран IQOS бутик в България. Той се намира в столичния търговски център " Сердика ".

Компанията стартира продажбите у нас на продукта си IQOS още през ноември предходната година, а от през днешния ден клиентите й могат да се срещнат с него и в профилирания магазин. Така страната ни се подреди измежду 32-те в света, които ще станат част от смяната в тютюневата промишленост и прекосяването към бездимни други възможности на цигарите.

" Днес към този момент близо 4 милиона мъже и дами по света избраха да спрат да пушат и да преминат към новаторските артикули, които имат капацитета да понижат риска спрямо пушенето. Радваме се, че можем да предоставим по-добър избор на близо 2,5 милиона пълнолетни консуматори в страната ", съобщи Джордж Маргонис, общоприет управител на Филип Морис България на откриването на първия профилиран IQOS бутик.

 Снимка 337729

" Окуражени сме от мощния интерес към продукта досега, към науката и иновационната технология, които стоят зад него, и мощно имаме вяра, че един ден ще пристигна времето, в което бездимните други възможности ще заменят напълно цигарите за положителното освен на пушачите, само че и на цялото общество ", добави Маргонис.

Зад основаването на новаторската система IQOS стоят над 10 години научни проучвания, осъществени по интернационално приети стандарти от над 400 научни специалисти в двата научно-изследователски центъра на компанията в Швейцария и Сингапур. От 2008 година насам Филип Морис Интернешънъл влага над 3 милиарда $ в научна и развойна активност.

В създаването на революционната технология компанията си партнира с над 60 стартъп компании в Швейцария. Над 3000 са издадените патенти за новаторските съставни елементи на IQOS и бездимните артикули. Това подрежда Филип Морис като единствената тютюнева компания в топ 100 на международната ранглиста по брой на получени нови патенти от Европейската патентна организация EPO.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР