Световният лидер в киберзащитата Acronis, пусна на пазара Acronis True

...
Световният лидер в киберзащитата Acronis, пусна на пазара Acronis True
Коментари Харесай

Нова версия за персонална киберзащита се появи на пазара

Световният водач в киберзащитата Acronis, пусна на пазара Acronis True Image 2020 - новата версия на своето всепризнато персонално решение за киберзащита. Новото решение дава опция на потребителите автоматизирано да копират местни аварийни копия в облака, което го трансформира в първото персонално решение за автоматизиране на правилото за бекъп 3-2-1, препоръчвано като съвсем универсално от специалистите. Функцията за двойна отбрана посредством репликация е единствено едно от повече от стоте усъвършенствания и нови благоприятни условия, включени в Acronis True Image 2020, които имат за цел да подобрят още повече функционалностите на продукта, контрола и сигурността.

“ Новата версия на продукта е най-новото решение на компанията, което съчетава обичайната отбрана на данните и киберсигурност в едно решение. В резултат на този метод, Acronis True Image 2020 е единственото персонално решение за справяне с всички пет вектора на киберзащитата - гарантирайки сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност на данните (SAPAS) ", разяснява Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis. Този неповторим метод подсигурява, че Acronis True Image 2020 дава лесна, ефикасна и сигурна киберзащита на домашните консуматори, просюмърите и дребните бизнеси.

Acronis True Image 2020 улеснява потребителите в процеса на опазване на всички данни, приложения и системи в сигурност. Въпреки, че самостоятелни тестови лаборатории към този момент са заключили, че Acronie True Image е до 10 пъти по-бърз 10 пъти по-бърз от конкурентни артикули, версия 2020 показва нов формат за основаване на аварийни копия, който обезпечава по-добра изцяло показване, в това число още по-бързи скорости на бекъп и възобновяване. Това дава опция на потребителите за още по-бърз достъп до файлове в облака.

Новият Tray Notification Center дава на потребителите последните актуализации за положението на процеса по основаване на аварийни копия, с цел да могат бързо да позволяват своите проблеми. В допълнение, те ще получават последните вести за възстановяване на тяхната киберзащита.

По-добър надзор

В допълнение към усъвършенстваната технология за основаване на аварийни копия, Acronis True Image 2020 подсигурява, че потребителите могат да запазят данните си в сигурност, където и да се намират те. Новата версия разрешава на потребителите да избират с кои Wi-Fi мрежи да се вършат аварийните копия, което им разрешава да заобикалят несигурните общодостъпни мрежи, които могат да изложат данните им на риск. Потребителите желаят също по този начин да са сигурни, че процесът на бекъп не пречи на работата с техния компютър, като да вземем за пример да изтощава батерията на преносимия компютър. С Acronis True Image 2020 потребителите управляват по кое време да се вършат аварийни копия. Например, когато батерията е с потенциал под 40%, аварийните копия няма да се извършват.

По-сигурни против киберзаплахите

За последните три години Acronis True Image е единственото персонално бекъп решение с вградена анти-малуер отбрана, подсилена от изкуствен интелект. Интегрираната технология, наречена Acronis Active Protection, стопира рансъмуер и крипто-джакинг офанзивите в действително време и автоматизирано възвръща всички наранени файлове.

Вместо да сканира за злотворен програмен продукт, технологията следи държанието на системата за поява на възможни офанзиви. В резултат на този метод тя е извънредно ефикасна при разкриване и неутрализиране на всевъзможен тип офанзива, в това число форми на рансъмуер, които в никакъв случай не са били виждани до момента. Тази технология е блокирала повече от 400 000 рансъмуер офанзиви през миналата година.

Макар и добре работеща, тази отбрана, подсилена от изкуствен интелект, е усъвършенствана в новата версия на Acronis True Image 2020. Тя включва усъвършенствани модели за машинно образование, с цел да направи Acronis True Image 2020 още по-ефективен при прекъсване на всички типове киберзаплахи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР