Световният и двукратен европейски шампион с Испания Икер Касияс ще

...
Световният и двукратен европейски шампион с Испания Икер Касияс ще
Коментари Харесай

Икер Касияс остава в "Порто", но с нова роля

Световният и повторен европейски първенец с Испания Икер Касияс ще работи в администрацията на португалския " Порто ", оповестиха от клуба. Той беше приет в болница на 1 май поради сърдечен припадък, пет дни по-късно беше изписан от болничното заведение и в границите на един месец към този момент тренираше със своите съотборници.

" Ще върша нещо друго от това, на което съм привикнал. Моята работа ще бъде да подкрепям добра връзка сред тима и управлението. От " Порто " желаят да остана в тима и да бъда покрай футболистите, тъй като ще има някои промени. Ще направя всичко по силите ми, с цел да оказвам помощ на моите съотборници. Надявам се да спечелим купата и купата ", сподели той.

38-годишният Касияс мина в " Порто " през 2015 година от " Реал " Мадрид, на който е младеж. Той изигра 31 мача предишния сезон, като " Порто " приключи на второ място в локалното състезание.

Касияс има 725 мача за " Реал " в 16-годишния си престой на " Сантяго Бернабеу " и с Кралския клуб завоюва три пъти Шампионската лига и пет трофеи на Испания.

Той бе капитан на Испания при спечелването на международното състезание през 2010 година в ЮАР, както и при следващите европейски триумфи през 2008-а и 2012-а.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР