Световният формат „Игри на волята“ пристига на български терен. Това

...
Световният формат „Игри на волята“ пристига на български терен. Това
Коментари Харесай

Игри на волята сменя Биг брадър

Световният формат „ Игри на волята “ идва на български терен. Това ще е следващата топизненада от Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на "ВИП брат ".

Група решителни българи ще извърнат тил на познатото всекидневие, с цел да покажат силата на човешкия темперамент. Въоръжени с изострен разум и физическа устойчивост, те ще стигнат до ръба на своите благоприятни условия.

"Игри на волята: България " ще изпита уменията на участниците в неподозирани обстановки. Предизвикателства за мозъка, тялото и характера. Победата ще завоюва най-хубавият, стигайки до крайния лимит на риска и огромната премия от 200 000 лв..

В борба за територия ще се впуснат три тима, само че единствено единият ще има привилегията да живее в супер разкош. Вторият отбор ще би трябвало самичък да сътвори обикновени условия на живот. А третият – остава без заслон и храна за седмица. Но както и в живота – всичко може да се промени доста бързо и бедността да размени благосъстоянието за часове.

"Игри на волята " е известното колумбийско риалити Desafio (Caracol TV). Желаещите да вземат участие могат да се запишат за кастинг в уеб страницата на Нова Телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР