Световният фармацевтичен лидер Sаnofi получи най-много награди в потребителската класация

...
Световният фармацевтичен лидер Sаnofi получи най-много награди в потребителската класация
Коментари Харесай

Sanofi с най-много отличия сред „Моите любими марки“ за здраве

Световният фармацевтичен водач Sаnofi получи най-вече награди в потребителската ранглиста „ Моите обичани марки “ в категориите, свързани със здравето на българина. Общо четири продукта бяха отличени в класацията, в която през 2018 година над 42 000 консуматори поддържаха желаните от тях марки.

NO-SPA и Magne B6 взеха наградата за първо и второ място в категорията " Фармацевтични артикули “ и по този начин дублираха миналогодишната си победа. При „ Витамини и хранителни добавки “ второ и трето място бяха присъдени на Прополки и Magne B6 Лека нощ.



" Горди сме, че за поредна година потребителите демонстрираха доверието си, отличавайки четири марката на Sanofi с наградата „ Моите обичани марки “. За нас е извънредно значимо да оказваме помощ на българите да живеят здравословно и пълноценно. Приемаме тези челни места в класацията и като доказателство за високата успеваемост на нашите артикули. ", показа Михаела Пиерова, общоприет управител “Продукти без лекарско предписание” на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа при приемането на премията.

Всяка година посредством онлайн гласоподаване в 3 кръга българските консуматори сами избират своите обичани марки, разграничени в над 30 категории. Потребителската ранглиста е неповторима с това, че е учредена единствено и само върху мнението и настройките на потребителите. Тя не включва оценката на жури или покриването на специфични пазарни критерии. По този метод " Любимите марки " показва не експертното, а потребителското мнение за марката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР