Световните шампиони от САЩ спечелиха първата контрола от подготовката си

...
Световните шампиони от САЩ спечелиха първата контрола от подготовката си
Коментари Харесай

САЩ надви Испания в първата си контрола

Световните първенци от Съединени американски щати завоюваха първата контрола от подготовката си за Мондиал 2019 в Китай, откакто надделяха Испания с 90:81 в Анахайм. Американците поведоха с двуцифрена преднина още през първата четвърт на срещата в “Хонда Сентър”, а по-късно не изпуснаха самодейността до последната сирена.

След равностойни начални минути и тъждество от 10:10, домакините направиха серия от 21-10, която им обезпечи задатък от 31:20 след края на началните 10 минути. Испанците смъкнаха до 33:25 рано през втория интервал, само че Щатите отново върнаха разликата в двуцифрено измерение, с цел да се стигне до 54:41 на почивката.

И двата тима означиха по 17 точки в третата четвърт, като по този метод преди финалната десетка още веднъж бяха разграничени от 13 точки - 71:58. Европейците заличиха 4 точки от изоставането си в последната четвъртина, само че това бе всичко, до което съумяха да стигнат и по този начин успеха бе за Съединени американски щати - 90:81.

Донован Мичъл с 13 точки бе най-резултатен за спечелилите, Крис Мидълтън вкара 12, само че 10 от тях пристигнаха още преди почивката, а Джейсън Тейтъм и Кемба Уокър се отличиха с по 11 точки, като Уокър даде и 8 асистенции.

Марк Гасол вкара 19 за “фуриите”, Рики Рубио се регистрира с 16, а Серхио Йул остана с 11 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР