Световните шампиони Кака и Фабио Канаваро ще бъдат част от

...
Световните шампиони Кака и Фабио Канаваро ще бъдат част от
Коментари Харесай

Кака и Канаваро се включват в кампания срещу коронавируса

Световните първенци Кака и Фабио Канаваро ще бъдат част от план на ФИФА, в който някогашни футболисти ще вземат участие в чат в Twitter страницата на централата и ще изясняват на почитатели какви са рисковете от разпространяването на ковид и ще ги призозават да си стоят вкъщи.

Както и по-голямата част от международния състезателен календар, по този начин и футболът е спрял краткотрайно. За да помогне в ограничението на разпространяването на ковид, ФИФА реши да започва чат с почитатели и това стартира нощес в 22.00 часа българско време.

Първият, който започва нощес в диалози с аудитория и последователи на футбола, беше вратарят на бразилския народен тим Жулио Сезар.

Двукратната международна шампионка Кари Лойд от Съединени американски щати, която сега е най-скъпоплатената състезателка при дамите, ще бъде онлайн на 31-и март. Преди това пък упованията са, съгласно анонса на ФИФА, пред монитора да седнат някогашният плеймейкър на Бризилия, Реал (Мадрид) и Милан Кака, италианският капитан от Мондиал 2006 Фабио Канаваро, четирикратният Футболист номер 1 на Африка Яя Туре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР