Световните легенди Новак Джокович и Рафаел Надал може да се

...
Световните легенди Новак Джокович и Рафаел Надал може да се
Коментари Харесай

Ето на кой етап от Australian Open ще се срещнат Ноле и Рафа

Световните митове Новак Джокович и Рафаел Надал може да се срещнат на полуфинал в тазгодишното издание на Откритото състезание на Австралия. Джокера се е прицелил в десета купа в Австралия и четъврта поредна, откакто беше позволен до присъединяване след цялата сага към неговите документи.
И двамата са в горната част на главната скица, като сърбинът стартира присъединяване си против Миомир Кецманович. Рафаел Надал ще се изправи против представителя на Съединени американски щати Маркос Хирон на старта.
В 1/4-финалите против Джокович може да се изправи седмият в главната скица Матео Беретини от Италия, което ще бъде повтаряне от финала на Уимбълдън 2021. Беретини ще стартира против 20-годишния Брандън Накажима, като по пътя си може да срещне и американеца Карлос Алкарас.
Надал е номер 6 в сехмата и при триумф над Хирон най-вероятно го чак Танасис Кокинакис, който чака квалификант за противник. В горната част е и номер 3 в ранглистата Александър Зверев, който може да се изправи против Рафа в 1/4-финалите.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР