Световните футболни звезди винаги правя впечатление с перфектния си външен

...
Световните футболни звезди винаги правя впечатление с перфектния си външен
Коментари Харесай

Ето ги хората, които подстригват футболните звезди в Испания

Световните футболни звезди постоянно върша усещане с съвършения си външен тип на терена и отвън него. В доста огромна степен това важи за огромните имена в Примера дивисион. Част от техният имидж е и модерната прическа. Испанското издание „ Expansion ” показа фризьорите на огромните звезди на испанското състезание.

 Кристиано Роналдо в четвъртък получи петата си „ Златна топка “, а прическата му беше направена от Хосе Мигел Сиеро. Коафьорът и брат му имат лично студио във втория по величина град в мадридска област – Мостолес. Той се грижи за косата на португалеца към този момент пет години. Хосе Мигел става фризьор на звездата на Реал (Мадрид) напълно инцидентно. Роналдо търси незабавно коафьор, до момента в който е отседнал в хотел и получава рекомендации за братята от Мостолес. Хосе Мигел Сиеро върви на всеки две седмици в дома на водача на „ белия балет “, с цел да оформя косата му. Освен за прическата на Кристиано Роналдо братята Сиеро се грижат още за тези на Гарет Бейл, Лука Модрид и Матео Дармиан.

 За косата на останалата част от звездите на Реал (Мадрид) се грижи тунизиецът Ларби. Той е именуван Краля на ножиците от Махадаонда (предградие на Мадрид). Основният му клиент е Серхио Рамос. Капитанът на Реал (Мадрид) е доведен в салона на Ларби от Маркос Йоренте. Сред клиентелата му са още Тео Ернандес, Лукас Васкес, Кейлор Навас, Хамес Родригес, Дани Себайос, Алваро Мората, Лука Зидан, Алваро Арбелоа, Набил ел Жар, Икер Касияс и Борха Майорал. Ларби признава, че най-големи опити с прическата си прави Тео Ернандес. Като почитател на Реал (Мадрид) се гордее с всичките си клиенти от тима, само че най-много със Серхио Рамос.

 Вече пет години и половина за косата на Лионел Меси пък се грижи Ариел Бермудес. Коафьорът живее към този момент 10 години в Барселона. Той признава, че аржентинската звезда на „ блаугранас “ посещава салона му два пъти в месеца, само че най-често това става преди мач от Шампионската лига. Ариел Бермудес признава, че персонално е предложил на известния си клиент да си пусне брадата, която носи сега. Луис Суарес е различен от играчите на Барселона, който е поверил косата си на фризьора на Меси.

 Вече 26 години за фризурите в националния тим на Испания се грижи Рамиро Фернандес. Въпреки че към този момент е на 72 години, той към момента практикува специалността си. Прикрепен е към „ алените фурии “ от Хавиер Клементе преди Мондиал'94. През годините през ножиците му са минали Раул Гонсалес, Икер Касиас, Андони Субисарета, Фернандо Йеро, Хулен Лопетеги, Шави Ернандес, Шаби Алонсо, Давид Вия, Жерар Пике и други. Подстригва и баскетболните звезди от НБА – Марк Гасол и Пау Гасол. Рамиро Фернандес признава, че около спортната си клиентела е натрупал сбирка от 225 фланелки на тимове с подписи.
По материали от „ Expansion ”
Превод на Веселин Русинов, БЛИЦ СПОРТ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР