Световните футболни легенди заобичаха България и все по-често гостуват у

...
Световните футболни легенди заобичаха България и все по-често гостуват у
Коментари Харесай

Цяло съзвездие облича фланелката на "Барса" за шоуто на Стоичков в Стара Загора

Световните футболни митове заобичаха България и все по-често гостуват у нас! След юбилея на Стоичков и благотворителното шоу на Димитър Бербатов и Луиш Фиго, Стара Загора ще има достойнството на стадион " Берое " да изгреят едни от най-титулуваните и обичани звезди на " Барселона " през годините.

Организатор е Камата, а шоуто ще е под надпис " Дрийм-тимът на " Барселона " против тима на Стоичков " и ще се състои на 20 септември.

Екипът на " Барса " за следващ път ще облекат международният първенец с Италия Джанлука Дзамброта, „ лалетата “ Едгар Давидс и Роналд де Бур, португалските митове Витор Баия и Фернандо Коуто, румънските мегазвезди Попеску и Хаджи, както и острието на „ петлите “ Людовик Жули. С тях са свързани едни от най-хубавите мемоари на почитателите на каталунците.

Хесус Ангой
Витор Баия
Мигел Анхел Надал
Патрик Андерсон
Фредерик Дею
Джанлука Дзамброта
Ерик Абидал
Фернандо Коуто
Луис Карерас
Георге Попеску
Хуан Карлос Родригес
Андони Гойкоечея
Гилермо Амор
Людовик Жули
Гайска Мендиета
Едгар Давидс
Симао Саброза
Роналд де Бур
Георге Хаджи
Луис Гарсия
Хулио Салинас

Интересът към събитието е огромен, а билетите са на цени от 30 до 80 лева Заради огромното търсене на пропуски в на 30 юни Стара Загора ще бъде открита и нова каса за билети - пред Общината. Тя ще работи от 9:00 до 19:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР