Световни звезди взеха отношение към облеклото на Мелания Тръмп по

...
Световни звезди взеха отношение към облеклото на Мелания Тръмп по
Коментари Харесай

Световни звезди критикуваха Мелания Трумп за якето

Световни звезди взеха отношение към облеклото на Мелания Тръмп по време на пътуването си до границата, с цел да се срещне с деца, настанени в мигрантски център в Тексас.

Тръмп беше видяна да носи яке, на чиито тил е написано „ Наистина не ми пука, а на теб ” до момента в който се качва на самолета, отивайки към Тексас. Нейният представител съобщи, че „ няма никакъв прикрит план или обръщение ” в избора на облекла на първата дама.

39 доларовото яке от „ Зара ” провокира сериозна дискусия в обществените мрежи. След като фотографията с якето стана известна, Мелания смени якето със сако, слизайки от самолета в Тексас, по-късно като се върна в столицата тя още веднъж беше с него.

Съпругата на фронтмена на Пърл Джем, Джил Ведър е една от известните персони, които показаха мнението си, като самата тя се появи с яке с надпис „ Да, на всички ни пука, а на теб “ по време на концерт на бандата в Милано. Актрисата Джена Ортега също облече яке с надпис „ На мен ми пука, би трябвало и на теб “ по време на премиите на радио „ Дисни “. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР