Световни медии гръмнаха днес със сензационна новина, свързана със скандалните

...
Световни медии гръмнаха днес със сензационна новина, свързана със скандалните
Коментари Харесай

Световни медии гърмят: Убиха жената, която направи скандалните снимки в спалнята на Бойко Борисов /снимки/

Световни медии гръмнаха през днешния ден със сензационна вест, обвързвана със скандалните фотоси от спалнята на българския министър председател Бойко Борисов, откри инспекция на организация BulNews.
Гръцките уеб сайтове и разгласиха информацията, че дамата, снимала прословутото нощно шкафче на премиера Бойко Борисов, натъпкано с милиони евро и злато, е открита мъртва на остров Санторини.
Според тях дамата се споделя Светлана Иванова. Тя е от Пловдив и е открита със строшен врат на 20 юли 2020 година в един от най-скъпите и посещавани гръцки курорти.
Медиите в Северна Македония, измежду които и авторитетният , разгласиха информация със същото наличие.
Проверка на организация BulNews откри, че дамата на фотографията е съветски топ модел. Тя се споделя и е едно от най-успешните лица на Русия. Не е ясно дали грешката с фрагментите е неволна или умишлена, само че тя елементарно може да бъде открита.
Спекулациите към това кой в действителност е снимал нощното шкафче в стаята на Бойко Борисов, се появиха незабавно, откакто фотографиите и видеото, документирали пачките с евра и златните кюлчета, се появиха в медиите.
Малко по-късно стана ясно, че фрагментите са направени от жена, което си пролича и при по-внимателен разбор на изображенията.
Сред обсъжданите версии бе и тази, че това е манекенката Ирен Онтева, която-случайно или не, сега се намира в Дубай, където е и предприемачът Васил Божков. Има непотвърдена информация, че тя изчезва от България още преди да стартират да се разгласяват фотоси от спалнята на Бойко Борисов.
При лансирането на другите версии реакцията на Бойко Борисов бе повече от показателна – той нито опроверга, нито пък се хвърли да дава пояснения за фрагментите, които бяха препечатани от международните медии.
В историята ще остане обяснението му „ Вижте по какъв начин сладко спинкам! “.
Истината е, че никой по този начин и не стартира следствие на фотосите, с цел да се откри тяхната меродавност, нещо, което в естествена страна би било главно обвързване на прокуратурата.
Така или другояче, този скандал се разми, без да бъде потърсена отговорност за такива фрапиращи доказателства за явна корупция.
Типичен образец за протичащото се в България и към този момент дразнещата безочливост на някогашния сикаджия, облечен по този начин комфортно в премиерска власт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР