Световни лидери и руски опозиционни активисти не губиха време в

...
Световни лидери и руски опозиционни активисти не губиха време в
Коментари Харесай

Западните лидери и критиците на Кремъл обвиняват Путин и неговото правителство за смъртта на Навални

Световни водачи и съветски опозиционни деятели не губиха време в петък, като упрекнаха президента Владимир Путин и неговото държавно управление за обявената гибел на арестувания опозиционен водач Алексей Навални.

„ Очевидно е, че той беше погубен от Путин “, сподели украинският президент Володимир Зеленски, който беше на посещаване в Германия за Мюнхенската конференция по сигурността, до момента в който търсеше помощ за напъните на страната му да се пребори с инвазия от Русия.

“ На Путин не му пука кой ще почине - единствено той да задържи поста си. Ето за какво той не би трябвало да се хваща за нищо. Путин би трябвало да загуби всичко и да носи отговорност за делата си “, добави Зеленски.

Съединени американски щати. Президентът Джо Байдън сподели, че Вашингтон не знае какво тъкмо се е случило, „ само че няма подозрение, че гибелта на Навални е разследване от нещо, което Путин и неговите главорези са създали. “

Навални „ можеше да живее безвредно в заточение “, само че вместо това се върна в Русия, с цел да „ продължи работата си “, макар че зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР