Световни и български модни брандове се включват в кампанията за

...
Световни и български модни брандове се включват в кампанията за
Коментари Харесай

Отстъпки до 70 % за Black Weekend в Grand Mall от 25 of 27 до ноември

Световни и български фешън марки се включват в акцията за преференциален празничен шопинг на най-големия търговски център във Варна с атрактивни предложения.

Grand Mall, водачът измежду извънстоличните търговски центрове, дава мощен старт на предколедното извършване на покупки, за което обичайно във Варна идват прозорливи консуматори от цяла Североизточна България.

От 25 до 27 ноември в акцията Black Weekend се включват огромна част от магазините, които трансфораха Grand Mall в стилната дестинация на морския град.

Отстъпките доближават до внушителните 70%, положителни предложения има за цели сбирки, а доста търговски обекти оферират твърда отстъпка на цялата си наличност.
Сред участниците в огромна акция са монобрандови и мултибрандови магазини, представители на международните и на българските фешън марки в региона на дамските и мъжки дрехи и обувки, козметика и парфюмерия, бижута, дрехи и дарове за деца, артикули за актуалния дом, както и за спорт и дейни прекарвания в свободното време.

Супермаркетът също се включва с предложения в тридневната акция и по този начин с едно посещаване на комерсиалния център потребителите могат да създадат и седмичното, и празничното си извършване на покупки едновременно, а и да отдъхнат в приятната конюнктура на декорираните атриуми, възползвайки се от разнообразните оферти на заведенията за хранене в обширната зона за хранене на Grand Mall.

Специалните предложения на всички търговски обекти можете да откриете в детайлности на Facebook страницата. Харесайте Facebook страницата, с цел да виждате първи офертите.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР