Световната №4 в женския тенис Елина Свитолина се класира за

...
Световната №4 в женския тенис Елина Свитолина се класира за
Коментари Харесай

Красавицата Свитолина си призна всичко - ето какво каза

Световната №4 в женския тенис Елина Свитолина се класира за третия кръг на Аустрелиън Оупън, откакто се наложи с 6:4, 6:1 над словачката Виктория Кузмова. Вниманието на всички обаче не беше ориентирано основно към корта, а към ложите, където измежду екипа на 24-годишната украинка седеше френският тенисист Гаел Монфис.

Това провокира редица мнения в обществените мрежи, че сред 32-годишния французин и Свитолина има по-специални връзки. Веднага след края на мача си украинката беше запитана дали е гадже с сътрудника си.

„ Хмм, да... “, отговори сепнато Елина Свитолина, усмихна се и направи дълга пауза. Положителният й отговор изненада феновете, защото за първи път на шампионат от Голям шлем някой признава на корта след мач, че е има любовна връзка с даден човек.

„ Всичко го видяха на трибуните. Той ме поддържа и се надявам в бъдеще по-често да го виждаме – освен в ложите, само че и на корта “, продължи тенисистката.

Това не е първата връзка на Гаел Монфис с тенисистка. Преди години той излизаше с Доминика Цибулкова от Словакия. Сред любовните му завоевания са австралийката Челси Алтман, французойката Марго и хърватката Йосипа Драгу.

Източник: Булнюз
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР