Световната №2 Симона Халеп се класира за третия кръг на

...
Световната №2 Симона Халеп се класира за третия кръг на
Коментари Харесай

Халеп показа шампионски манталитет и надви австралийка

Световната №2 Симона Халеп се класира за третия кръг на Australian open.

Поставената под №2 Халеп победи в трагичен мач представителката на домакините Айла Томлянович с 4:6, 6:4, 7:5 по-късно повече от два часа и половина изтощителна борба на "Маргарет Корт Арина ".

Румънката изоставаше с 2:5 в решителния трети сет, само че направи страховит поврат със серия от пет следващи гейма.

Томлянович игра нападателно, само че позволи 57 непредизвикани неточности против 37 са съперничката, което повлия.

"Очаквах, че тя ще играе силово и нападателно. Тя е сериозна противника. Знаех, че мачът ще бъде сложен, само че това надмина упованията ми. При 2:5 в третия сет се пробвах да се абстрахирам от резултата. Много желаех да печеля и не се предадох в нито един миг. Мисля, че бях по-силна душевен от нея ", разяснява Халеп.

За място на осминафиналите тя ще срещне 32-ата в схемата Вероника Кудерметова, която отстрани сънародничката си Варвара Грачова с 5:7, 6:2, 6:2.

"Не мисля, че съм играла против нея до момента, тъй че ме чака ново предизвикателство. Ще погледам видео с играта й, както върша против всяка съперничка. Най-важното е да се възстановя след този тежък мач и след два дни да съм на 100 % физически ", разяснява румънката.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР