Световната звезда Новак Джокович купонясва с българската певица Деси Добрева.

...
Световната звезда Новак Джокович купонясва с българската певица Деси Добрева.
Коментари Харесай

Джокович купонясва с Деси Добрева

Световната звезда Новак Джокович купонясва с българската певица Деси Добрева. Макар двамата да не се познават персонално, празненството им се получи чудесно.

Джокера, както е известен тенисиста си пусна клипче, на което се забавлява с ария на Деси Добрева. А точно нейно осъществяване на „ Македонско девойче”.

„ Горда съм, че Новак Джокович чества успеха си с мое осъществяване на „ Македонско девойче”. Какво признание”, декларира щастливата изпълнителка.
Тя призна, че постоянно му стиска палци и му пожелава доста победи на шампионатите.

Ноле бе поздравен и от стотици нейни почитатели, които толкоз се зарадваха, че слуша песни в осъществяване на родната певица. А той откровено се разчувства, че е толкоз харесван и обичан в България.

Джокович е прочут с необятната си усмивка и ведро въодушевление освен в персоналния живот, само че и на корта. Преди години той провокира сензация, когато предложения едно от момчетата, които носят топките за тенис да седне при него. И даже му държа чадъра, с цел да не го вали дъжд, написа „ България днес”.

Що се отнася до Деси Добрева, певицата споделя с неспокойствие, че „ Македонско девойче” е измежду най-харесваните песни в репертоара й.

„ Най-често публиката желае да чуе песни като „ Катерино моме”, „ Лудо младо”, „ Кой уши байрака”, „ Една българска роза” и други. Но има и някои по-специфични стремежи за национални песни, които също са доста красиви”, споделя Деси, която е била и член на групата на Слави.

Впоследствие тя отпътува за Съединени американски щати, където блесна като певица на фолклорни песни, а в този момент и международни звезди като Новак Джокович си пускат нейни осъществявания.
„ Спорили сме доста, от време на време като куче и котка със Слави. Но постоянно е било обвързвано с работата, с музиката, с нещо, което творим.

Слави е забавен сътрудник за диалог, макар че сътрудниците постоянно се майтапят, че не може да се води разговор с него, тъй като процесът е еднопосочен и нормално приказва единствено той.
Това не е по този начин. Когато той самият има отсреща си забавен събеседник, се получава диалог”, връща лентата обратно Добрева.

Тя признава, че не й е било елементарно в предаването, само че на сътрудниците й също. От дребна била взискателна и режела всички.

Затова и сътрудниците й малко мъчно привикнали да им споделя всичко в прав текст.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР