Световната здравна организация /СЗО/ призова световната общност да задели 675

...
Световната здравна организация /СЗО/ призова световната общност да задели 675
Коментари Харесай

СЗО призова световната общност да задели $675млн. за борба с новия коронавирус

Световната здравна организация /СЗО/ прикани международната общественост да задели 675 милиона $ за битка с ковид 2019-nCoV, който провокира разпространяването на пневмония от нов вид, съобщи ТАСС.

На конференция генералният шеф на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус съобщи, че тези средства са нужни за осъществяване на антивирусни мероприятия в околните три месеца, предава Българска телеграфна агенция.

" На нас са ни нужни 675 милиона $ за финансирането на проекта в околните три месеца ", означи Гебрейесус. Ръководителят на СЗО заяви, че организацията започва на 5 февруари " План за стратегическа подготовка за поддръжка на страните при предотвратяването, откриването и диагностиката при предаването на ковид ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР